Een dienst bezoeken

Wilt u als belangstellende een keer een dienst bijwonen, dan bent u van harte welkom. Wilt u vaker komen, en wellicht 'misjtatef' (deelnemer) worden, dan dient u ofwel Joods te zijn volgens de criteria van het Masorti Beth Din, ofwel serieus te onderzoeken of het Jodendom uw weg is (en Joods te worden via het Masorti Beth Din, zie de rubriek Gioer op deze site).

Misjtatfiem en andere vaste bezoekers betalen €150,- per jaar per persoon (kinderen zijn gratis) als bijdrage in de huur van de sjoel. Indien dit bedrag problematisch is voor u, kunt u overleggen met onze penningmeester over een regeling.

Leden van andere kehillot (Joodse gemeentes) die daar al contributie betalen kunnen gratis bij ons de diensten en andere activiteiten bijwonen.

Als u ons voor het eerst bezoekt stellen we het op prijs als u ons dit per email (zie Contact hieronder) vooraf laat weten, zodat we u kunnen informeren over onze minhagiem (gebruiken). Kijkt u ook vast ter voorbereiding van uw evt. bezoek naar de documenten in de rubriek Documenten en Liedjes onder Informatie over de sjoeldienst.

Informatie

De Synagoge van Raalte ligt aan de Stationsstraat 21, op ca. 5 minuten loopafstand van NS-station Raalte. Gratis parkeergelegenheid binnen handbereik.

KvK nummer 64650766

Contact

Masorti Joodse Gemeente Beth Shoshanna Raalte

Stationsstraat 21, 8102 EB Raalte, Nederland